Ik heb een verkeerd product ontvangen, wat nu?

Home » Ik heb een verkeerd product ontvangen, wat nu?

Ik heb een verkeerd product ontvangen, wat nu?

Als je een verkeerd product hebt ontvangen is dat natuurlijk vervelend, maar nog vervelender is dat je langer moet wachten. Als je op een werkdag voor 17.00 uur aangeeft dat je een verkeerd product hebt ontvangen dan verzenden wij dezelfde dag meteen het goede product. Meestal heb je het pakketje de volgende dag al in huis waardoor je niet lang heb moeten wachten op van jouw Happy producten te genieten!

Wij sturen je een retourlabel toe voor de kosteloze terugzending van het verkeerde product per e-mail. Print deze uit en plak hem op de doos van je retour. Bij het inscannen van retourlabel herkent het servicepunt dat retourkosten voor Happy CBD  zijn. Je kunt de retourzending dus makkelijk afgeven terwijl jij al geniet van jouw Happy product.

VEELGESTELDE VRAGEN

GEBRUIK CBD

ALGEMENE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE

Staat je vraag er niet tussen of kom je er niet uit?

Telefoon

Je kan ons 24/7 een WhatsApp bericht sturen naar  telefoonnummer 085- 273 82 43 en wij geven binnen 8 uur een antwoord. Hoor jij liever een echte stem? Dan kan je ons ook tijdens werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur telefonisch bereiken op 085- 273 82 43

Social Media

Je kan ons 24/7 een bericht sturen naar  een van onze social media kanalen en wij geven binnen 8 uur een antwoord.

Wil je via Facebook een bericht sturen?

Wil je via Instagram een bericht sturen?

E-mail

Heb je een complexe vraag of gewoon liever contact via e-mail? Vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail naar welkom@happy-cbd.com en wij nemen binnen 24 uur contact met jou op.

ACTIE!

BEKIJK SHOP

ALLEEN DEZE
WEEK!

BEKIJK SHOP