Ik wil persoonlijk advies, kan dat?

Home » Ik wil persoonlijk advies, kan dat?

Ik wil persoonlijk advies van Happy, kan dat?

In de eerste twee weken na jouw bestelling proberen wij jou op verschillende manieren te adviseren en inspireren om het maximale uit jouw Happy product te halen. Dit doen wij door middel van tips & tricks sturen via het (social media) kanaal naar jouw keuze. Daarnaast krijg je van ons de Happy logboek om jouw bevindingen en ervaringen zo zorgvuldig mogelijk te noteren. Uiteraard kan je ons op welk gewenst moment benaderen voor persoonlijk advies.

Wij hebben veel kennis over verschillende cannabinoiden maar hebben geen medische kennis. Voor vragen over CBD producten in combinatie met medicatie raden wij aan dit te vragen aan een (huis)arts of apotheker.

VEELGESTELDE VRAGEN

GEBRUIK CBD

ALGEMENE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE

Staat je vraag er niet tussen of kom je er niet uit?

Telefoon

Je kan ons 24/7 een WhatsApp bericht sturen naar  telefoonnummer 085- 273 82 43 en wij geven binnen 8 uur een antwoord. Hoor jij liever een echte stem? Dan kan je ons ook tijdens werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur telefonisch bereiken op 085- 273 82 43

Social Media

Je kan ons 24/7 een bericht sturen naar  een van onze social media kanalen en wij geven binnen 8 uur een antwoord.

Wil je via Facebook een bericht sturen?

Wil je via Instagram een bericht sturen?

E-mail

Heb je een complexe vraag of gewoon liever contact via e-mail? Vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail naar welkom@happy-cbd.com en wij nemen binnen 24 uur contact met jou op.

ACTIE!

BEKIJK SHOP

ALLEEN DEZE
WEEK!

BEKIJK SHOP